03-06-05

Transformers

Miljoenen jaar geleden bestond er leven op de planeet Cybertron. De buitenaardse bevolking van deze vreemde planeet bestond uit intelligente robots die konden denken en voelen. Ze kunnen ook veranderen in auto's, trucks, vliegtuigen, boten en andere voertuigen én zelfs in voorwerpen.

Er waren twee soorten; de vredelievende Autobots met hun leider Optimus Prime en de brutale Decepticons, met hun leider Megatron. Deze wou de planeet overheersen en de Autobots vernietigen.
Door de oorlog werden alle energiebronnen van Cybertron opgebruikt en moesten de met uitstervende bedreigde Autobots de ruimte in om nieuwe kostbare energie te zoeken. Ze werden echter aangevallen door de Decepticons en beide soorten crashten na een hevig gevecht neer op de Aarde.

Vier miljoen jaar later worden ze terug geactiveerd door Teletran-1, de computer van het Autobots ruimteschip. De Decepticons beginnen meteen de Aarde te plunderen en de grondstoffen om te zetten naar energie. Hierdoor onstaat een nieuwe oorlog die deze keer op de Aarde uitgevochten wordt. Optimus Prime krijgt nu wel de hulp van de mensen. Samen strijden ze om de Aarde te redden van haar ondergang.

Hoe ging het liedje ook alweer?

The Transformers,
More than meets the eye

Autobots wage their battle to destroy the evil forces of...
The Decepticons.

The Transformers,
Robots in disguise.

The Transformers,
More than meets the eye.

The Transformers.


10:52 Gepost door - | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

populaire serie Waar ik nog goede herinnerningen aan heb is vooral "The Thundercats" en iets voor mijn tijd ook "He-man"

Bij de thundercats zat er wel en goede verhaallijn in.
Misschien daar eens wat over posten?

Alvast bedankt!

Gepost door: Nick | 03-08-06

De commentaren zijn gesloten.