29-05-05

De freggels

Achter het gat in de muur van Doc en zijn hond Sprokkel woont een hele bende wollige figuurtjes. Ze heten Freggels en de belangrijkste ervan zijn Gobo, zijn avontuurlijke reizende oom Roel, Wimmie, Mollie, Jet en Bobbie.

De Freggels leven er eigenlijk maar op los, zingen heel veel, houden van plezier maken en laten al het werk over aan de kleine maar ijverige Doeners. En dan zijn er ook nog de Griezels, een soort reusachtige schepsels die denken dat zij de baas zijn van de wereld (achter de muur van Doc wel te verstaan).

Maar de reizende oom Matt ontdekt op een dag dat de wereld veel groter is dan de Freggels ooit hadden kunnen vermoeden en dat er zelfs nog leven is voorbij het huis van Doc. Daar wonen namelijk de Domme Schepsels (de mensen).

De Freggels hebben vele vragen over het leven en de wereld daarbuiten, gelukkig is er de de wijze Storthoop die ze heel vaak kan helpen...

Hoe ging het liedje ook alweer?

Maak muziek en lach,
zorgen voor een andere dag.
Zingen doen we vlot,
in de Freggelgrot.

Werk je zorgen weg,
anders heb je morgen pech
Freggels opgelet
Gobo, Mollie, Wimmie, Bobbie, Jet ...
Woohiee !
Jippie!

Ooh een freggel!
huhahaha
Kijk ma, ik heb een freggel!
UAhhaaaa
Ohohoho

Maak muziek en lach,
zorgen voor een andere dag.
Zingen doen we vlot,
in de Freggelgrot

In de Freggelgrot!21:51 Gepost door - | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Nederlands, English, Francais, Deutsch, Espanol In Nederland was het niet reizende oom Matt, maar reizende oom Roel... Grappig om te zien dat het bij jullie oom Matt was :D

Gepost door: Camposeco | 21-08-05

De commentaren zijn gesloten.